Om oss

 

Wild West Steakhouse är en amerikanskinspirerad restaurang i genuin vilda västernmiljö! Vi röker våra egna ribs och serverar mat av högsta kvalité. I saloonen bjuds det på dansshower, Cancan, Linedance, fantastiska sångnummer och mycket mer! (speciella Events)

Den första Wild West Steakhouse restaurangen öppnades i Halmstad för tio år sedan. Restaurangen hade då cirka 120 sittplatser. Med åren växte verksamheten och i dagsläget är vi en av Hallands mest välbesökta restauranger och har över 600 sittplatser. 2012 öppnades den andra Wild West restaurangen i Örebro. Även där byggdes restaurangen ut och har i dagsläget över 250 sittplatser. Nu har vårt fantastiska koncept äntligen kommit till Stockholm! 

Det är helt gratis att besöka restaurangen och uppleva de shower och den atmosfär som vi bjuder på. Restaurangen har plats för över 500 gäster och ligger inne på Exploria Nöjescenter i Botkyrka.

Utmana dina vänner i våran 3-kamp med gevärsskytte, pilbågsskytte och bollkastning!
Passar perfekt till födelsedagsfesten, möhippan, svensexan, kickoffen eller liknande. Vi koordinerar er konferens eller andra företagsevenemang efter era önskemål. Vi har även bowling, gokart och lasergame i huset som går att kombinera vid konferenser eller gruppbokningar. 

 

Våra öppettider 

MÅN - TORS STÄNGT
FREDAG 16:00-22:00
LÖRDAG 11:30-22:00
SÖNDAG 11:30-21:00

VÅRA ÖPPETTIDER ÄNDRAS VID LOV, STÖRRE EVENT OCH BOKNINGAR.

Förfrågningar: grupper@exploriacenter.se